Jumaat, 27 Mei 2011

Halwa telinga bulan May.

 As-salam. Selain dari menonton movie je, kena juga ulam halwa telinga. Wajib! Sorry lah, kebanyakkan lagu tidak menepati citarasa penggemar lagu terkini yang hits menjadi siulan ramai. Nah, amik kau playlist lagu bulan May (turntable masih dipinjam orang. So, melayan tapes, cd dan mp3 sahaja):

1) Nunslaughter - Hex (CD).
2) Nunslaughter - Demoslaughter (Double CD's)
3) Gymnastic Skull Whistling - Play fast or don't (cassette)
4) Gride - 1997-2009 selection song's (CD)
5) Morser - 1st class suicide (mp3)
6) Parlamentarisk Sodomi - De Anarkistiske An(n)aler (cassette)
7) Nakay - 260 raw grinding bestial black metal punk noise devastation
8) Slight Slappers - Vinyl Collection 1995-2001 (cassette)
9) KRU - KRUmania (mp3)
10) Quattro Stagioni - Self title (mp3)

 
 

Jumaat, 20 Mei 2011

Hiburan bulan ini.

As salam. Berikut adalah playlist movie yang aku tonton untuk bulan ni:

1) My Sassy Girl.


2) My Girlfriend is an Agent.


3) My Boss, My Hero.


4) My Boss, My Teacher a.k.a My Boss, My Student.


5) Hellcats.


6) Windstruck.


7) 100 Days With Mr. Arrogant.


8) A Moment to Remember.


9) My Little Bride.


10) My Tutor Friend.


Bulan ni memang tak dinafikan kecanduan tengok cerita Korea. Oleh disebabkan itu, aku termelanggan channel Screen Red pakej Unifi - RM9 sebulan. Mampos!