Ahad, 24 Oktober 2010

Terjebak.

Berpandukan kepada tajuk di atas, hari ni bermula titik sejarah aku terjebak menjadi "blogger boy" - bukan dipengaruhi oleh siri drama 8tv pon. Akibat dipengaruhi oleh rakan tak sebaya - conclusion dari perbualan kedai kopi, aku rasa aku kena le cuba gak. Terasa lebih bebas rasanya jari ni menaip di blog dari mengpost status semasa di laman sosial sensasi terkini meletop kesukaan ramai sekarang (ala, yang korang join tu le). Sorry gang, sebenarnya time agak tak kena jugak aku nak bermula mengblog ni. Besok aku start final exam daa.. Nantikan je le post seterusnya nanti. 





Moral - Subjek Pendidikan Moral bukan matapelajaran teras bagi pelajar sekolah yang beragama Islam. :-) 

1 ulasan: